Intro Puglia 2016

door guy
728 views

Met het vliegtuig naar de hak van Italie. Luchthaven Brindisi en vandaaruit naar Martina Franca, waar we verbleven in een heel aangename en rustige masseria.

We bezochten tijdens onze 8-daags verblijf weer eens meer steden/dorpen dan het aantal dagen dat we hier verbleven, zo zijn we en zo blijven we waarschijnlijk altijd druk bezig op onze reizen.  Binnenkort valt hier meer info te lezen.

Maar deze uitgebreide intro om u een waarschuwing te melden ivm huurauto en louche praktijken. Lees hieronder het relaas hoe wij een extra 176 euro op onze buik konden schrijven en waar het dus afgeraden is om via deze maatschappij een huurauto te boeken. Lees hoe we ‘letterlijk’ opgelicht werden en er geen verhaal tegen hadden.

Via Auto Europe boekten we bij Maggiore een huurwagen, af te halen in de luchthaven van Brindisi. Voor acht dagen betaalden we hiervoor 331 euro, alles inbegrepen, niet goedkoop, maar ook niet de laagste klasse, we reden met een Peugeot 308. Bij afhaling aan de luchthaven werd voorgesteld om het waarborg bedrag van 1000 euro op visa te verlagen naar 200 euro en dit voor een bedrag van 20 euro. We gingen hiermee akkoord. Ik diende op een signpad met een stylus mijn handtekening te plaatsen. Geen tekst enkel een blanco scherm om te tekenen. So far so good. Echter, na thuiskomst en afrekening visa werd vastgesteld dat er een extra 176 euro aangerekend werd. Extra verzekering, extra glasbreuk verzekering en extra administratieve kosten werden aangerekend. Mijn handtekening die ik op het signpad geplaatst had, werd dus schromelijk misbruikt.

Aangekaart via vele mails naar Auto Europe, geen reacties op ontvangen. Pas nadat Testaankoop ingeschakeld werd, kreeg ik uiteindelijk toch reactie via mail met bijlage waarop mijn handtekening klaar en duidelijk stond op een document met bovenvermelde zaken. Ik had dus geen poot om op te staan.

Hierbij dus een grote waarschuwing en de-adviseren om via Auto Europe en zeker Maggiore geen auto te huren. Er is geen klantondersteuning van Auto Europe en Maggiore houdt er louche praktijken op na…  U weze gewaarschuwd.

Tot zover de huurauto perikelen…  Binnenkort komen dan onze verslagen van de reis online !

related articles

Plaats een commentaar

OVER DEZE WEBSITE

FOTOMATERIAAL

MOOISTE STEDEN

Powered by WordPress | Webhosting & WordPress Maintenance by Sitefly